Măcelul de la mall: cel puţin 18 persoane au murit în urma atacului de la Kremenciuk

Bilanţul atacului de la un centru comercial din oraşul ucrainean Kremenciuk a crescut la 18 morţi, anunţă Serviciul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă al Ucrainei.

458 afișări
Imaginea articolului Măcelul de la mall: cel puţin 18 persoane au murit în urma atacului de la Kremenciuk

Atacul de la mall: cel puţin 18 persoane au murit în urma atacului de la Kremenciuk

Până în prezent s-a confirmat moartea a 18 persoane în urma atacului cu rachete de luni asupra unui centru comercial din Kremenciuk. Şeful administraţiei militare regionale Poltava, Dmytro Lunin, a confirmat şi el acest număr.

Autorităţile locale spun că 440 de persoane din cadrul serviciilor de urgenţă lucrează la faţa locului, inclusiv 14 psihologi aduşi pentru a-i sprijini pe cei afectaţi.

Se crede că aproximativ 1.000 de persoane se aflau în centrul comercial în momentul loviturii ruseşti. Pe lângă cei care au murit, mai sunt zeci de persoane care au fost rănite în urma atacului aerian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mall,
ucraina,
decese

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici