Macron a fost huiduit şi întrerupt în timpul discursului din Olanda

Preşedintele francez a fost huduit în timp ce a ţinut un discurs în Ţările de Jos în timpul unei vizite de stat de două zile.

1915 afișări
Imaginea articolului Macron a fost huiduit şi întrerupt în timpul discursului din Olanda

Macron a fost huiduit şi întrerupt în timpul discursului din Olanda

Emmanuel Macron îşi schiţa viziunea pentru viitorul Europei la sala de concerte şi cultură Amare din Haga, când protestatarii au început să strige la el.
 
„Unde este democraţia franceză?” a strigat unul dintre manifestanţi, în timp ce altul desfăşura un banner pe care scria „preşedintele violenţei şi ipocriziei”.
 
În spatele protestului părea să se afle opoziţia faţă de reformele controversate ale preşedintelui la pensii, potrivit BBC.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici