Macron s-a întâlnit cu Ivan Fedorov, primarul ucrainean care a fost răpit

Preşedintele francez Emmanuel Macron l-a primit vineri la Palatul Elysee pe Ivan Fedorov, primarul oraşului ucrainean Melitopol, care a fost răpit de armata rusă la începutul lunii martie.

3435 afișări
Imaginea articolului Macron s-a întâlnit cu Ivan Fedorov, primarul ucrainean care a fost răpit

Macron s-a întâlnit cu Ivan Fedorov, primarul ucrainean care a fost răpit

Macron s-a întâlnit cu Fedorov, primarul oraşului ucrainean Melitopol, care a fost răpit de armata rusă la începutul lunii martie.

Fedorov a fost eliberat după cinci zile.

Despre întâlnirea sa, el a scris următoarele: „Este greu de imaginat prin ce a trecut primarul din Melitopol, care a fost răpit de armata rusă. Acum este liber şi i-am ascultat povestea. Este uluitor. I-am exprimat lui şi deputaţilor din Rada Supremă care au venit cu el toată admiraţia şi sprijinul nostru. Alături de Ucraina, cu hotărâre şi până la capăt!”.

Fedorov a făcut parte din delegaţia ucraineană, alături ambasadorul Ucrainei în Franţa, Vadym Omelchenko.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
macron,
fedorov,
ucraina

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici