Madeleine a fost văzută într-o maşină în Portugalia

Madeleine McCann a fost văzută într-o maşină la două zile după dispariţia sa din Portugalia, potrivit unui detectiv particular care este convins că cei care au răpit-o pe fetiţă vor fi prinşi în curând.

3 afișări
Imaginea articolului Madeleine a fost văzută într-o maşină în Portugalia

Madeleine a fost văzută într-o maşină în Portugalia

Detectivul spaniol Francisco Marco a afirmat că Madeleine a fost zărită într-o zonă aflată la nord de staţiunea Praida da Luz, unde familia McCann se afla în vacanţă. Marco a relatat că un martor a văzut cum Madeleine, care se afla într-o maşină, pe un drum îngust, a fost dată în grija altei persoane, informează BBC.

"Ştim că la două zile după răpire, Madeleine era într-o maşină şi a fost luată de o altă persoană din Portugalia, pe un drum foarte îngust. Suntem foarte aproape să găsim răpitorii", a declarat Marco.

Gerry McCann a relatat, într-o înregistrare video, că familia sa a fost urmărită de cineva cu câteva zile înainte de dispariţia fiicei sale.

"Nu am nicio îndoială că Madeleine a fost luată în vizor şi faptul că cineva ne urmărea ne scârbeşte total", a afirmat Gerry.

Soţii McCann, în vârstă de 39 de ani, au devenit suspecţi de dispariţia fiicei lor, în luna septembrie, însă au negat orice implicare. Aceştia au relatat că au fost îngrijoraţi din cauza securităţii din spatele apartamentului lor când problemele reale ar fi fost în faţa acestuia.

"Este o clădire peste care atârnă copaci, iar cineva ar fi putut să se ascundă acolo sau să privească de sus", a adăugat Gerry.

În filmul realizat de un prieten de familie şi care va fi difuzat pe postul BBC, Gerry şi Kate sunt arătaţi în timp ce îşi fac treburile zilnice, când Gerry realizează postere cu Maddie sau când Kate vorbeşte despre presiunea implicată de campania de găsire a fiicei sale şi de regretul că şi-a lăsat copiii singuri în apartament în seara răpirii.

"Nu există niciun manual care să te înveţe ce să faci când fiica ta este răpită. Este îngrozitor pentru oricine să treacă prin această experienţă şi facem tot ce credem că este mai bine", a menţionat Kate.

Jane Tanner, o prietenă a soţilor McCann care a luat cina cu aceştia în noaptea dispariţiei Madeleinei, a relatat, pentru BBC, că a văzut un bărbat care ţinea în braţe un copil în acea seară.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici