Mafia napolitană, Camorra, a declarat "război" statului italian

Mafia napolitană, Camorra, a declarat "război" statului italian, a apreciat miercuri ministrul de Interne Roberto Maroni, după moartea a şapte persoane, dintre care şase africani, joia trecută în sudul Italiei.

770 afișări
Imaginea articolului Mafia napolitană, Camorra, a declarat "război" statului italian

Mafia napolitană, Camorra, a declarat "război" statului italian

Ministrul a apreciat totodată că aceste crime constituie un "act de terorism", după ce Guvernul a aprobat trimiterea a 500 de militari în sudul Italiei, în urma acestui masacru.

Criminalii, care ar putea fi în număr de şase, au intenţia de a "face să domine teroarea", a declarat el.

"Camorra a declarat un război civil statului, care trebuie să răspundă cu fermitate şi să preia controlul asupra teritoriului. Militarii vor fi trimişi pentru ca presiunea noastră să se facă simţită şi ea va continua până când războiul se va termina", a declarat ministrul.

Şapte persoane, între care şase imigranţi, au fost ucise prin împuşcare joia trecută, iar doi străini sunt grav răniţi, în urma unui schimb de focuri care a avut loc în apropiere de Caserta, la nord de Neapole, în sudul Italiei, au anunţat carabinierii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici