Mai mult de 50.000 de oameni şi-au evacuat locuinţele după ce un baraj s-a RUPT într-un stat asiatic

Mai mult de 50.000 de oameni şi-au evacuat locuinţele în centrul statului Myanmar, miercuri, după ce un baraj s-a rupt, a inundat oraşe şi sate, şi a provocat închiderea unei importante autostrăzi, după cum anunţă mai mulţi oficiali, informează Reuters.

1325 afișări
Imaginea articolului Mai mult de 50.000 de oameni şi-au evacuat locuinţele după ce un baraj s-a RUPT într-un stat asiatic

Mai mult de 50.000 de oameni şi-au evacuat locuinţele după ce un baraj s-a rupt într-un stat asiatic

Departamentul de Pompieri a trimis o echipă la barajul de irigare Swar după ruperea acestuia la orele dimineţii, provocănd inundaţii în oraşul din apropiere şi în alte câteva aşezări.

Mulţi oameni, inclusiv unii care nu au fost afectaţi în mod direct de inundaţii, au decis să-şi părăsească casele de teamă că nivelul apei ar putea creşte, a declarat un oficial al Departamentului de Management al Dezastrelor Naturale, care a cerut să nu fie identificat, în lipsa autorizaţiei de a vorbi cu mass-media.

În total, 12.000 de gospodării sau un total de 54.000 de persoane au fost evacuate, a declarat un alt oficial, din cadrul Departamentului de Relief şi Relocare, care a refuzat, de asemenea, să fie identificat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici