Mai mulţi morţi, în urma prăbuşirii unei clădiri din Azerbaidjan

Mai mulţi muncitori au murit, marţi, în urma prăbuşirii unei clădiri în construcţie din capitala Azerbaidjanului, Baku, transmite AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi morţi, în urma prăbuşirii unei clădiri din Azerbaidjan

Mai mulţi morţi, în urma prăbuşirii unei clădiri din Azerbaidjan

Ultimul bilanţ al acestui accident arată faptul că cinci persoane şi-au pierdut viaţa, fiind scoase de sub ruinele clădirii, în timp cer alte şapte se află sub dărâmături, a anunţat un purtător de cuvant al Ministerului pentru situaţii de Urgenţă din Azerbaijhan.

Purtătorul de cuvânt Toural Mousseibov a adăugat că alte şapte persoane au reuşit să scape cu viaţă.

Douăsprezece din cele şaisprezece etaje ale imobilului au fost distruse, potrivit canalui de televiziune azer Aztv. Alte posturi locale au transmis că imobilul avea între 12 şi 16 etaje.

Un responsabil al Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, Kamil Bagirov, a declarat că, în urma rezultatelor preliminare, prăbuşirea imobilului a fost cauzată de unele greşeli de construcţie, un act de terorism fiind exclus de autorităţi.

Procurorul general Zakir Guaralov a declarat presei că a ordonat o anchetă care să stabilească dacă au fost încălcate regulile de securitate în construcţia imobilului.

Doi responsabili ai inteprinderii de construcţie au fost arestaţi, a declarat Mousseibov, citat de AFP.


Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici