Mama lui Navalnîi merge la închisoarea rusă unde a murit acesta - Novaya Gazeta

Mama lui Navalnîi merge la închisoarea rusă unde a murit acesta, însoţită de avocatul lui Navalnîi.

403 afișări
Imaginea articolului Mama lui Navalnîi merge la închisoarea rusă unde a murit acesta - Novaya Gazeta

Mama lui Navalnîi merge la închisoarea rusă unde a murit acesta - Novaya Gazeta

Ludmila Navalnaya, mama liderului opoziţiei ruse Alexei Navalnîi, a mers la închisoarea unde acesta a murit, însoţită de avocatul lui Navalnîi, a relatat sâmbătă ziarul rus Novaya Gazeta, citat de Reuters.

Navalnîi, cel mai aprig opozant intern al preşedintelui rus Vladimir Putin, a căzut inconştient şi a murit vineri după o plimbare în închisoare, unde îşi ispăşea o pedeapsă de trei decenii, au declarat autorităţile.

Un purtător de cuvânt al lui Alexei Navalnîi a confirmat sâmbătă că liderul opoziţiei ruse a murit.

Purtătoarea de cuvânt Kira Yarmysh a cerut ca trupul lui Navalnîi să fie predat imediat familiei sale. Corpul său se află în prezent la anchetatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici