Mama româncei ucise la Dublin vrea repatrierea trupului fiicei ei

Mama româncei ucise la Dublin săptămâna trecută a declarat că vrea ca trupul neînsufleţit al fiicei ei să fie adus acasă, relatează The Irish Independent, în ediţia electronică de miercuri.

24 afișări
Imaginea articolului Mama româncei ucise la Dublin vrea repatrierea trupului fiicei ei

Mama româncei ucise la Dublin vrea repatrierea trupului fiicei ei (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Mia Pricăjan a dezvăluit, de asemenea, că fiica ei, Loredana, intenţiona să îşi cumpere o casă în Irlanda în acest an şi să se stabilească în această ţară. Ea a fost găsită moartă în apartamentul său din Sandyford, joi.

"Cadavrul ei nu a fost adus în România din cauza investigaţiilor", a declarat ea pentru Irish Independent.

"O vrem înapoi. Conform ritualurilor ortodoxe româneşti, corpul neînsufleţit al decedatului este jelit de familie şi prieteni cel puţin o noapte înainte de înmormântare", a explicat ea.

Pricăjan a declarat că fiica sa o suna în fiecare seară şi devenise îngrijorată când nu a mai sunat miercuri seara. Ea a fost însă informată abia vineri de poliţia română că fiica sa a murit.

Pricăjan susţine că ştia că fiica sa are o relaţie cu un român de mai mulţi ani şi că el voia ca ea să revină în România. "Visul Loredanei era să se stabilească în Irlanda", a declarat mama acesteia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici