Mandatul de arestare al românului acuzat de uciderea unui cuplu din Verona, validat

Judecătorul pentru Investigaţii Preliminare a validat luni mandatul de arestare pe numele lui Claudiu Stoleru, acuzat de uciderea unui cuplu din Verona, în pofida faptului că la audierile de luni dimineaţă românul a refuzat să răspundă întrebărilor.

24 afișări
Imaginea articolului Mandatul de arestare al românului acuzat de uciderea unui cuplu din Verona, validat

Mandatul de arestare al românului acuzat de uciderea unui cuplu din Verona, validat (Imagine: Mediafax Foto)

În timpul audierilor care au avut loc în Civitavecchia, din Roma, Stoleru şi-a exercitat dreptul de a nu răspunde întrebărilor puse de anchetatori în cazul uciderii soţilor Meche, informează Adnkronos în pagina electronică.

Marţi este prevăzută o nouă investigaţie la locul crimei, în orăşul Lugagnano di Sona (din Verona), pentru identificarea unor noi indicii dar şi pentru transferarea procesului către autorităţile din Verona.

Autorităţile au dat publicităţii rezultatele autopsiei soţilor Meche ucişi, miercuri, în casa lor din Lugagnano. Se pare că Luigi Meche a fost lovit de mai multe ori cu un ciocan şi cu un alt obiect metalic, cel mai probabil o bară, iar soţia sa, Luciana Rambaldo, a fost sufocată, relatează Il Messaggero în ediţia electronică.

Până în prezent investigatorii nu au putut elimina dubiile privind moartea femeii, în privinţa căreia Claudiu Stoleru se declară nevinovat. Singurul element concret este că Luciana Rambaldo a fost ucisă în dormitor fără a prezenta urme de abuz sexual, dar, până în prezent, nu există nici un indiciu determinant asupra ucigaşului.

Carabinierii admit că sunt multe piste care pot fi urmate şi că doresc limitarea acestora prin interogatoriile la care vor fi supuşi, în zilele următoare, vecinii şi rudele cuplului. Ipoteza conform căreia Luigi Meche i-ar fi făcut propuneri indecente românului pare a fi susţinută de investigatori, în baza unor mărturii care au confirmat atenţiile pe care pensionarul italian le făcuse în trecut şi altor persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici