Manifestanţii de la Chişinău cer eliberarea celor arestaţi

Manifestanţii care s-au adunat miercuri în faţa sediului Guvernului din Chişinău cer Ministerului de Interne să le elibereze, în decurs de o jumătate de oră, pe cele 192 de persoane arestate în cursul protestelor violente de marţi, relatează Interfax, în pagina electronică.

45 afișări
Imaginea articolului Manifestanţii de la Chişinău cer eliberarea celor arestaţi

Manifestanţii din faţa Guvernului de la Chişinău cer eliberarea celor arestaţi marţi (Imagine: Radu Ştefan/Mediafax Foto)

Conform corespondentului Interfax, protestatarii au citit un apel adresat Ministerului de Interne, în care se preciza că, potrivit unor informaţii, toate persoanele arestate sunt deţinute în afara Chişinăului.

Reprezentanţii manifestanţilor au declarat că dacă nu sunt eliberaţi în decurs de o jumătate de oră colegii lor, vor fi nevoiţi să intre cu forţa în clădirea Guvernului.

Câteva sute de manifestanţi s-au adunat miercuri dimineaţă în centrul Chişinăului, în cea de-a treia zi a manifestaţiilor care s-au transformat marţi în ciocniri violente.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici