Marea Britanie, cea mai mare creştere zilnică de cazuri de Covid din mai şi până acum

  • În Marea Britanie s-au înregistrat duminică 2.988 de cazuri de coronavirus.
  • Numărul este în creştere faţă de 1.813 de cazuri raportate sâmbătă, fiind cel mai ridicat nivel după data de 23 mai.
  • Marea Britanie a ajuns la un bilanţ total de 152.124 de cazuri de la începutul pandemiei.
2276 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie, cea mai mare creştere zilnică de cazuri de Covid din mai şi până acum

Profimedia

Numărul cazurilor zilnice de coronavirus din Marea Britanie a explodat. Duminică s-au înregistrat 2.988 de cazuri, potrivit cifrelor guvernului, relatează The Independent.
 
Numărul este în creştere faţă de 1.813 de cazuri raportate sâmbătă, fiind cel mai ridicat nivel după data de 23 mai.
 
Cu toate acestea, datele guvernamentale au arătat că numărul deceselor a rămas la un nivel scăzut, cu două decese raportate duminică.
 
Nu este clar ce a cauzat creşterea numărului de cazuri, care survine la câteva zile după redeschiderea şcolilor în toată Anglia. 
 
„Creşterea pe care am văzut-o astăzi este îngrijorătoare”, a declarat ministrul Sănătăţii Matt Hancock pentru Sky News, menţionând că aceste noi cazuri sunt diagnosticate în principal la „persoanele mai tinere”.
 
Marea Britanie a ajuns la un bilanţ total de 152.124 de cazuri de coronavirus de la începutul pandemiei. Numărul pacienţilor spitalizaţi în prezent este de 551.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici