Marea Britanie promite mai multe arme pentru Ucraina

Ministrul Apărării din Marea Britanie a anunţat că Ucraina va primi mai multe arme britanice, potrivit Sky News.

361 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie promite mai multe arme pentru Ucraina

Zeci de tunuri de artilerie şi peste 1.600 de arme antitanc vor fi trimise în Ucraina din Marea Britanie, a declarat ministrul Apărării, Ben Wallace.

Aceasta este cea mai recentă tranşă de arme occidentale destinate Ucrainei, după ce premierul Boris Johnson a promis încă un miliard de lire sterline pentru sprijin militar.

Ucraina a cerut în mod repetat mai multe arme occidentale, spunând că nu va putea respinge forţele ruseşti fără armament avansat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici