Marea Britanie reduce nivelul ameninţării teroriste de la stadiul ”critic” la ”sever”

Marea Britanie a redus nivelul ameninţării teroriste, în urma activităţii semnificative a poliţiei ce investighează atacul sinucigaş din Manchester, a declarat premierul Theresa May, citat de Reuters.

430 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie reduce nivelul ameninţării teroriste de la stadiul ”critic” la ”sever”

Marea Britanie reduce nivelul ameninţării teroriste de la stadiul ”critic” la ”sever”

Nivelul ”critic” înseamnă că un următor atac era considerat a fi iminent după atacul din Manchester de la spectacolul Arianei Grande, în urma căruia au decedat 22 de persoane.

Nivelul ameninţării teroriste ce se situează în prezent la stadiul ”sever” înseamnă că sunt şanse mari pentru eventualitatea unui alt atac.

Drept rezultat, militarii, ce au asistat săptămâna aceasta poliţia britanică, se vor retrage de pe străzile din Marea Britanie luni, la mieuzl nopţii.

Serviciul Naţional de Sănătate din Marea Britanie (NHS) a anunţat joi că 116 persoane rănite în urma atacului cu bombă din Manchester sunt tratate în spitale, iar 23 de persoane se află în stare critică.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici