Marea Britanie se va axa pe atragerea imigranţilor foarte inteligenţi, numărul necalificaţilor va scădea

Marea Britanie va încerca să atragă imigranţii cei mai calificaţi, dar cu limite, după ieşirea din Uniunea Europeană, a afirmat premierul Theresa May, însă ministrul pentru Brexit, David Davis, a anunţat că vor fi acceptaţi şi unii străini necalificaţi.

1786 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie se va axa pe atragerea imigranţilor foarte inteligenţi, numărul necalificaţilor va scădea

Marea Britanie se va axa pe atragerea imigranţilor foarte inteligenţi, numărul necalificaţilor va scădea

"Ne vom asigura să vom putea controla imigraţia din Europa spre Marea Britanie. Vom continua să îi atragem pe cei mai inteligenţi, pe cei mai buni, pentru a munci şi a studia în Marea Britanie, dar acest proces trebuie gestionat în mod adecvat pentru a servi interesele britanice. De aceea, vom efectua control asupra numărului persoanelor care vin în Marea Britanie din UE", a declarat Theresa May în discursul de marţi.

Însă ministrul britanic pentru Brexit, David Davis, a declarat că vor fi acceptaţi şi unii imigranţi necalificaţi.

"Un anumit nivel de imigraţie necalificată probabil va continua. Din ce ţări, cum vor fi ţinuţi sub control - toate acestea se vor stabili prin noile politici în materie de imigraţie", a precizat David Davis.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici