Nicola Sturgeon, premierul scoţian: Ieşirea de pe piaţa UE va fi "catastrofală", Scoţia va alege alt drum

Ieşirea Marii Britanii de pe piaţa unică a Uniunii Europene va fi "catastrofală din punct de vedere economic", avertizează premierul scoţian, Nicola Sturgeon, avertizând că Scoţia va alege un alt parcurs şi sugerând că ar putea opta pentru independenţă.

3469 afișări
Imaginea articolului Nicola Sturgeon, premierul scoţian: Ieşirea de pe piaţa UE va fi "catastrofală", Scoţia va alege alt drum

Nicola Sturgeon: Ieşirea de pe piaţa UE va fi "catastrofală", Scoţia va alege alt drum (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

"Ieşirea de pe piaţa UE va fi catastrofală din punct de vedere economic. Scoţia trebuie să poată opta pentru un viitor diferit", a reacţionat Nicola Sturgeon.

"Guvernul Marii Britanii nu poate să ne scoată din UE şi de pe piaţa comună a UE fără a ţine cont de impactul asupra economiei, asupra locurilor de muncă şi standardelor de viaţă", a subliniat Sturgeon.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici