Sevil Shhaideh va exercita atribuţiile lui Sorin Grindeanu în perioada în care acesta se va afla în SUA

Vicepremierul Sevil Shhaideh va exercita atribuţiile premierului Sorin Grindeanu în perioada în care acesta se va afla în SUA, între 18 şi 22 ianuarie.

1585 afișări
Imaginea articolului Sevil Shhaideh va exercita atribuţiile lui Sorin Grindeanu în perioada în care acesta se va afla în SUA

Sevil Shhaideh va exercita atribuţiile lui Grindeanu în perioada în care acesta se va afla în SUA

Decretul în acest sens a fost publicat marţi în Monitorul Oficial. Miercuri la ora 9,30 este programată şedinţa săptămânală a Executivului.

Trezorierul PSD Mircea Drăghici a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că vizita în SUA a preşedintelui PSD Liviu Dragnea, cu ocazia învestirii lui Donald Trump, va fi achitată de PSD, nu de Camera Deputaţilor, partidul plătind şi costurile deplasării premierului Sorin Grindeanu.

Invitaţia transmisă preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, este semnată de Elliott Broidy, vicepreşedintele Comitetului de Învestire a celui de-al 45-lea preşedinte al SUA. O invitaţie similară a primit şi premierul Sorin Grindeanu, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici