Trezorier PSD: Vizita în SUA a lui Dragnea şi Grindeanu a fost achitată de partid

Trezorierul PSD Mircea Drăghici a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că vizita în SUA a preşedintelui PSD Liviu Dragnea, cu ocazia învestirii lui Donald Trump, va fi achitată de PSD, nu de Camera Deputaţilor, partidul plătind şi costurile deplasării premierului Sorin Grindeanu.

9724 afișări
Imaginea articolului Trezorier PSD: Vizita în SUA a lui Dragnea şi Grindeanu a fost achitată de partid

Trezorier PSD: Vizita în SUA a lui Dragnea şi Grindeanu a fost achitată de partid

Solicitat să precizeze de ce PSD va achita costurile deplasării în SUA a preşedintelui PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în condiţiile în care acesta declarase, luni seara, că acestea vor fi suportate de Cameră, Drăghici a precizat că motivul este legat de invitaţia care a fost făcută competitorului electoral care a câştigat alegerile în România.

"Colegii au studiat mai bine invitaţia, fiind făcută - înţeleg, nu am văzut-o - pe competitorul electoral care a câştigat alegerile în România, în speţă preşedintele, respectiv prim-ministrul. Era normal să o achite partidul şi şi atunci am hotărât aşa. Aceasta este diferenţa de poziţie faţă de aseară", a spus, pentru MEDIAFAX, trezorierul formaţiunii social-democrate.

El a precizat că PSD va achita şi costurile deplasării în SUA a premierului Sorin Grindeanu, cei doi mergând împreună în această vizită.

"PSD va achita şi deplasarea preşedintelui PSD, şi a premierului. Având în vedere că este invitaţie pe competitorul electoral care a câştigat alegerile, atunci, în mod evident, prin deducere logică, este normal şi bine să fie achitată de către partid", a mai spus, pentru MEDIAFAX, Drăghici.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a precizat luni că deplasarea sa în SUA la învestirea preşedintelui Donald Trump va fi plătită de acest for legislativ.

Întrebat dacă costurile legate de deplasarea sa în SUA vor fi acoperite de Camera Deputaţilor, Dragnea a răspuns: ''Da, mi s-a spus că da, că se poate, că asta este practica''.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici