Marea Britanie trimite în Gaza un spital de campanie complet utilat

  • Marea Britanie trimite în Gaza un spital de campanie complet utilat.
  • Anterior, britanicii au trimis 150 de tone de ajutor umanitar.
  • În spital vor lucra medici din mai multe ţări.
94 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie trimite în Gaza un spital de campanie complet utilat

Marea Britanie trimite în Gaza un spital de campanie complet utilat

Ajutorul care conţine, printre altele, 840 de corturi de familie, 13.000 de pături şi materiale de igienă, intră miercuri în Gaza.

Spitalul de campanie a plecat de la Manchester pe 5 martie si este pe drum. Britanicii spun că va ajunge în Gaza săptămâna aceasta, potrivit Sky News.

Acesta poate fi adaptat în funcţie de nevoile de pe teren şi include o farmacie, zonă de triaj, sală de tratament pentru leziuni majore, unitate de resuscitare şi cort de îngrijire a mamelor şi copiilor.

Cortul poate fi instalat în doar 48 de ore şi este capabil să trateze mai mult de 100 de pacienţi pe zi.

Medicii internaţionali vor ajuta personalul spitalului, alături de lucrătorii sanitari locali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici