Margaret Thatcher şi-a fracturat mâna

Fostul premier britanic Margaret Thatcher, va petrece 24 de ore la spitalul londonez Chelsea and Westminster, unde a fost transportată cu ambulanţa, după ce a suferit o fractură la mână, în urma unei căzături, relatează Sky News.

13 afișări
Imaginea articolului Margaret Thatcher şi-a fracturat mâna

Margaret Thatcher şi-a fracturat mâna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu toate că "se reface cu bine", ea va rămâne sub observaţie pentru următoarele 24 de ore. Potrivit unei purtătoare de cuvânt, (Margaret Thatcher) "se îndrepta spre casă în această dimineaţă şi şi-a fracturat osul din partea de sus a mâinii". Femeia declarase că Lady Thatcher urma să fie externată, dar apoi i s-a spus că va rămâne sub observaţia medicilor.

La începutul săptămânii., fosta lideră a conservatorilor s-a aflat la clubul Carlton din Londra, pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a victoriei sale istorice în alegeri.

În vârstă de 83 de ani, Margaret Thatcher a suferit în ultimii ani mai multe afecţiuni cardiace, printre care şi câteva uşoare atacuri de cord.

În luna martie a acestui an, a petrecut o noapte în spital, după ce s-a simţit rău în timp ce servea cina cu nişte prieteni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici