Marine Le Pen cere demisia lui Francois Hollande şi a lui Manuel Valls

Marine Le Pen, liderul partidului de extremă-dreapta Frontul Naţional, a apreciat marţi seară că preşedintele Francois Hollande şi premierul Manuel Valls ar trebui să demisioneze după atentatele comise la Paris, unde au fost ucise cel puţin 129 de persoane, alte circa 400 fiind rănite.

3298 afișări
Imaginea articolului Marine Le Pen cere demisia lui Francois Hollande şi a lui Manuel Valls

Marine Le Pen cere demisia lui Francois Hollande şi a lui Manuel Valls (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebată, în cursul unei emisiuni la postul tv France 2, despre măsurile luate de Administraţia Francois Hollande după atentatele de la Paris, Marine Le Pen, liderul principalei formaţiuni de opoziţie din Franţa, a declarat: "Măsurile anunţate sunt foarte slabe".

Retragerea cetăţeniei, intensificarea controalelor la frontiere şi monitorizarea atentă a islamiştilor reveniţi din Siria sunt propuneri făcute de mult timp de Frontul Naţional, a subliniat liderul formaţiunii de extremă-dreapta.

"Problema acestui Guvern, dar şi a celor precedente, este că atunci când încep să meargă pe calea cea bună se opresc la jumătatea drumului", a subliniat politicianul naţionalist

"Politica Franţei în materie penală nu este la nivelul la care ar trebui să fie", a adăugat Marine Le Pen, apreciind că prelungirea stării de urgenţă nu foloseşte la nimic. "La ce foloseşte?! La arestarea a 23 de persoane?!", a continuat Le Pen.

"Dacă actuala Administraţie ar avea un pic de onoare şi-ar prezenta demisia", a subliniat Marine Le Pen.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici