Masca de protecţie, obligatorie şi pe STRADĂ. Ţara care a luat această decizie

În principatul Andorra, purtarea măştii a devenit obligatorie chiar şi în spaţiile publice, această măsură fiind valabilă doar pentru persoanele de peste 10 ani, anunţă presa locală.

4040 afișări
Imaginea articolului Masca de protecţie, obligatorie şi pe STRADĂ. Ţara care a luat această decizie

Masca de protecţie, obligatorie şi pe STRADĂ. Ţara care a luat această decizie

Purtarea măştii a devenit obligatorie miercuri în principatul Andorra pentru orice persoană de peste zece ani în spaţiile publice, după o reapariţie a cazurilor de COVID-19, anunţă AllAandorra.com
 
Deceretul, publicat de guvernul din Andorra, anunţă pentru încălcarea acestei măsuri persoanele pot primi amenzi între 100 şi 1000 de euro, în caz de recidivă.
 
Măsura a fost impusă după raportarea a şase cazuri noi de COVID-19 de la începutul săptămânii, în contextul în care acest micro-stat situat în Pirinei, între Franţa şi Spania, nu înregistrase nicio contaminare din luna iunie.
 
De asemenea, obligativitatea purtării măştilor de protecţie în spaţiile publice şi închise vine şi cu o limitare la 50% a capacităţii în mijloacele de transport în comun. 
 
Andorra a înregistrat până în prezent 52 de decese cauzate de noul coronavirus. Principatul cu 78.000 de locuitori a fost serios afectat de pandemie, ramurile comerciale şi sectorul turistic provocând o creştere a şomajului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici