Măsuri anti-COVID. Elveţia interzice accesul turiştilor din 29 de ţări, începând cu 6 iulie

Elveţia ia noi măsuri drastice pentru a preveni răspândirea infecţiei cu noul coronavirus. Turiştii din 29 de ţări care intră în ţară trebuie să respecte o procedură riguroasă: să se prezinte la autorităţi şi să intre în auto-izolare pentru 10 zile.

8677 afișări
Imaginea articolului Măsuri anti-COVID. Elveţia interzice accesul turiştilor din 29 de ţări, începând cu 6 iulie

Măsuri anti-COVID în Elveţia FOTO Arhivă

Elveţia îşi ia noi măsuri de precauţie în ceea ce priveşte accesul cetăţenilor străini pe teritoriul său, după ultimele raportări privind numărul mult crescut al cazurilor de COVID-19, la nivel mondial, informează Reuters.
 
Întrucât înregistrează, la rândul său, noi cazuri de infectare în ultima săptămână şi se teme de noi focare de infecţie, Elveţia interzice accesul străinilor din 29 de ţări începând cu 6 iulie, ca metodă de prevenţie. Cetăţenii străini care doresc să intre în ţară trebuie să raporteze la autorităţi accesul pe teritoriul elveţian şi să intre în auto-izolare, a precizat guvernul.
 
Ţările vizate sunt Statele Unite, Suedia, Brazilia şi Rusia, întrucât au număr mare de persoane infectate. La acestea se adaugă şi Argentina, Chile, Columbia, Arabia Saudită, Africa de Sud şi Serbia. 
 
Concret, persoanele care vin din ţările enumerate mai sus trebuie să anunţe imediat autorităţile şi să intre în carantină pentru 10 zile. 
  
 
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici