Măsuri pentru contracarea Ebola, introduse pe aeroportul din Praga

Toţi pasagerii care vin din ţări afectate de Ebola vor fi supuşi unor controale medicale generale pe aeroportul din Praga, urmând să completeze formulare privind febra hemoragică, anunţă premierul ceh, Bohuslav Sobotka, citat de AFP.

150 afișări
Imaginea articolului Măsuri pentru contracarea Ebola, introduse pe aeroportul din Praga

Măsuri pentru contracarea Ebola, introduse pe aeroportul din Praga (Imagine: Shutterstock)

Pasagerii curselor aeriene care vin din ţări afectate de Ebola vor fi supuşi unor teste privind temperatura corporală, a precizat şeful Guvernului ceh.

"Consiliul pentru siguranţa statului susţine introducerea unor proceduri de control pe Aeroportul internaţional Vaclav Havel din Praga", a declarat Bohuslav Sobotka.

Ministrul ceh al Sănătăţii, Svatopluk Nemecek, a explicat că pasagerii vor fi invitaţi să completeze un formular prin care vor indica ţările pe care le-au vizitat în ultimele 42 de zile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici