Măsuri speciale pentru asigurarea protecţiei lui Shimon Peres

Măsurile de protejare a preşedintelui israelian Shimon Peres au fost sporite în ultimele zile, de teama unui atentat la adresa acestuia, relatează presa de la Ierusalim, citată de AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Măsuri speciale pentru asigurarea protecţiei lui Shimon Peres

Măsuri speciale pentru asigurarea protecţiei lui Shimon Peres

Decizia a fost luată de Serviciul de Securitate Internă (Shin Beth) pe fondul unei campanii violente de denigrare care îl vizează pe Shimon Peres, iniţiată de cercurile ultranaţionaliste israeliene.

Potrivit presei israeliene, numărul agenţilor de pază din jurul preşedintelui a fost suplimentat, măsurile de securitate fiind similare cu cele luate în cazul premierului Ehud Olmert.

"Peres este un simbol. Există riscul unui atac al extremiştilor pentru a-l împiedica să reia procesul de pace", a declarat un oficial guvernamental citat de Yediot Aharonot.

În plus, Shimon Peres, în vârstă de 84 de ani, este însoţit în permenenţă de un medic, deşi nu suferă de nicio boală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici