Matt Damon, dezamăgit de politica lui Obama. Actorul susţine că preşedintele american a eşuat în rolul de conducător

Actorul Matt Damon, unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai lui Barack Obama până în 2010, a declarat că acesta a eşuat în rolul de conducător şi că un preşedinte care are "cu adevărat testicule" ar duce lucrurile la îndeplinire.

201 afișări
Imaginea articolului Matt Damon, dezamăgit de politica lui Obama. Actorul susţine că preşedintele american a eşuat în rolul de conducător

Matt Damon (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Am discutat cu mulţi oameni care au lucrat pentru administraţia lui Obama, în posturi de mică importanţă. Unul dintre ei mi-a spus: «Nu mă voi mai lăsa prostit niciodată de un politician». Un preşedinte cu un singur mandat, dar care are cu adevărat testicule şi care duce lucrurile la îndeplinire, ar fi fost, pe termen lung, mult mai bun pentru binele ţării", a spus actorul american, într-un interviu acordat revistei Elle, informează foxnews.com.

Nu este pentru prima dată când Matt Damon îl critică pe Obama. Anul trecut, Damon a spus că Obama "nu şi-a înţeles mandatul", întrucât a ales să continue, ca şi fostul preşedinte George W. Bush, politica de reduceri bugetare.

Obama i-a răspuns actorului american printr-o glumă, pe care a făcut-o cu ocazia unui bal organizat la Casa Albă: "I-am dezamăgit până şi pe cei mai înfocaţi dintre susţinătorii mei: starurile de cinema. În urmă cu câteva zile, Matt Damon - pe care îl ador - a spus că este dezamăgit de prestaţia mea ca preşedinte. Ei bine, Matt, tocmai am văzut filmul «Gardienii destinului / The Adjustment Bureau» (în care Matt Damon joacă unul dintre rolurile principale, n.r.) şi pot să spun că sunt la fel de dezamăgit ca şi tine, prietene!".

Seriile "Ocean's" şi "Jason Bourne" i-au adus lui Matt Damon statutul de star la Hollywood şi, totodată, numeroase colaborări cu regizori şi actori de succes. Matt Damon a jucat, printre altele, în "Cârtiţa", regizat de Martin Scorsese, "Agenţia secretă", de Robert de Niro, şi "Syriana", de Stephen Gaghan. El apare pe afişul filmului "The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, şi în drama "Invictus", regizată de Clint Eastwood.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici