McCain îl acuză pe Obama că nu răspunde niciodată sincer la întrebări

Candidatul republican la Casa Albă, John McCain, a lansat vineri, în timp ce se afla în localitatea La Crosse (Wisconsin) noi atacuri împotriva rivalului său democrat Barack Obama, căruia îi reproşează că nu a răspuns niciodată sincer la întrebări serioase.

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului McCain îl acuză pe Obama că nu răspunde niciodată sincer la întrebări

McCain îl acuză pe Obama că nu răspunde niciodată sincer la întrebări (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Adversarul meu (...) nu răspunde niciodată sincer la întrebările serioase care îi sunt adresate", a declarat McCain, adăugând: "nu am nimic de învăţat referitor la a spune adevărul, nici nu pot primi sfaturi de la un politician din Chicago".

Mulţimea entuziasmată l-a întrerupt de mai multe ori pe McCain scandând "SUA, SUA", "avem nevoie de tine, John" şi apostrofându-l pe Barack Obama.

Adresându-se foştilor combatanţi, senatorul de Arizona a repetat că "preferă să piardă alegerile decât un război". "Când voi fi preşedinte nu vom pierde nici un război", a insistat el.

"Vom reface economia (...) suntem alături de familiile muncitorilor", a declarat McCain, aclamat de susţinători, dintre care unii purtau pancarde pe care se putea citi "agricultorii pentru McCain".

"Voi elimina toate aceste abuzuri (la Washington) indiferent cât va dura acest lucru", a declarat McCain, reluând una dintre temele favorite referitoare la cheltuielile excesive ale Administraţiei.

El a promis totodată reducerea datoriei publice a SUA "la finalul mandatului" său, aceasta depăşind în septembrie 10.000 de miliarde de dolari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici