McDonald's ar putea fi relansat sub o altă denumire în Rusia. Cum se va numi celebrul restaurant fast-food

  • Franciza americană de restaurante fast-food McDonald's vrea să se întoarcă pe piaţa din Rusia
  • Pentru că se află sub tirul sancţiunilor occidentale pentru invadarea Ucrainei, mai multe companii celebre s-au retras din Rusia
  • Pentru a fenta sancţiunile, McDonald's a cedat licenţa unui afacerist rus iar acum vrea să spargă gheaţa sub o altă denumire
  • Noul nume al francizei va fi cel mai probabil „Distractiv şi gustos”
635 afișări
Imaginea articolului McDonald's ar putea fi relansat sub o altă denumire în Rusia. Cum se va numi celebrul restaurant fast-food

Sursa foto: Profimedia

După ce a vândut licenţa unui afacerist local, Alexander Govor, McDonald's intenţionează să se întoarcă înapoi pe piaţa din Rusia.

Cel mai mare lanţ de burgeri din lume are aproape 850 de restaurante în Rusia şi doreşte să vândă în continuare sub un alt nume, pentru a fenta sancţiunile internaţionale aplicate Moscovei pentru invazia Ucrainei.

McDonald's anunţase în mai că va părăsi cu totul Rusia, dar între timp au găsit o soluţie pentru a continua. Cel mai cunoscut lanţ de fast-food din lume s-ar putea numi „Distractiv şi gustos” pentru a putea servi din nou pe ruşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici