MEDIAFAX ZOOM: Teroare în Boston - GALERIE FOTO

Organizat prima oară în 1897, maratonul din Boston este considerat primul eveniment anual de acest gen din istorie. Aflându-se între primele cele mai importante şase competiţii mondiale de acest gen, maratonul oraşului Boston atrage anual peste 20.000 de participanţi şi mai bine de jumătate de milion de spectatori.

749 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Teroare în Boston - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Teroare în Boston (Imagine: John Tlumacki / The Boston Globe via Getty Images / Guliver )

Poate că tocmai această carte de vizită impresionantă şi acest mare numar de persoane participante au determinat minţi bolnave să pună la cale şi să comită acest act terorist ce ne-a readus aminte cât de vulnerabili suntem în faţa acestui inamic invizibil.

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici