MEDIAFAX ZOOM: Ziua Mondială a Refugiatului 2013 - GALERIE FOTO

Începând din 2001, Ziua Mondială a Refugiatului este sărbătorită în fiecare an pe 20 iunie şi urmăreşte creşterea gradului de conştientizare a situaţiei refugiaţilor din întreaga lume.

190 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Ziua Mondială a Refugiatului 2013 - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Ziua Mondială a Refugiatului 2013 - GALERIE FOTO

Conflictele izbucnite în diversele zone ale globului afectează în principal populaţia civilă care se vede nevoită să-şi abandoneze complet viaţa de dinainte, luând calea pribegiei.

Dacă este să ne referim la cel mai amplu conflict din ultima perioadă şi totodată destul de apropiat de România din punct de vedere geografic, cel din Siria, trebuie amintit că, în decurs de doi ani, de la începutul luptelor, peste 90,000 de persoane au fost ucise şi mai mult de 1,5 milioane de persoane au luat calea exilului, populând taberele de refugiaţi ridicate în ţările vecine. La sfârşitul anului 2012 în România erau înregistraţi 1.262 de refugiaţi.

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici