Medvedev se întoarce cu noi declaraţii belicoase: Rusia are dreptul să folosească arme nucleare

Dmitri Medvedev, omul de încredere al lui Vladimir Putin, ameninţă în continuare lumea.

29215 afișări
Imaginea articolului Medvedev se întoarce cu noi declaraţii belicoase: Rusia are dreptul să folosească arme nucleare

Medvedev se întoarce cu noi declaraţii belicoase: Rusia are dreptul să folosească arme nucleare

„Federaţia Rusă are dreptul de a folosi arme nucleare, dacă este necesar”, a declarat vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, potrivit agenţiei ruse de presă Ria Novosti.

Medvedev mai consideră că, chiar dacă Rusia va fi forţată să folosească cea mai teribilă armă împotriva Kievului, „NATO nu se va amesteca direct în conflict”.

Între timp, pierderile Rusiei pe frontul din Ucraina cresc considerabil.

Statul Major al Ucrainei a raportat că Rusia a pierdut un total de 57.750 de militari, începând cu 24 februarie, ziua invaziei.

De asemenea, Rusia a pierdut 2.306 tancuri, 4.881 vehicule blindate de luptă, 3.730 vehicule, 1.378 sisteme de artilerie, 331 sisteme de lansare de rachete multiple, 175 sisteme de apărare aeriană, 261 avioane, 224 elicoptere, 977 drone şi 15 nave.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici