Melania Trump povesteşte despre experienţa sa cu boala COVID-19. Şi fiul ei a fost infectat cu SARS-CoV-2

  • Melania Trump a postat pe site-ul Casei Albe un întreg eseu, în care povesteşte despre experienţa sa cu boala COVID-19.
  • Ea susţine că a suferit dureri în tot corpul, tuse, dureri de cap şi s-a simţit foarte obosită tot timpul, însă nu a avut nevoie de spitalizare.
  • Barron Trump, fiul Melaniei şi al lui Donald Trump, a fost testat imediat după ce părinţii săi au fost diagnosticaţi cu COVID-19.
4599 afișări
Imaginea articolului Melania Trump povesteşte despre experienţa sa cu boala COVID-19. Şi fiul ei a fost infectat cu SARS-CoV-2

sursă foto: profimedia

Melania Trump a postat pe site-ul Casei Albe un întreg eseu, în care povesteşte despre experienţa sa cu boala COVID-19. Prima doamnă a Americii a dezvăluit şi faptul că fiul său, Barron Trump, în vârstă de 14 ani, a fost diagnosticat cu COVID-19, cu toate că reprezentanţii Casei Albe au negat informaţiile iniţial.

La două săptămâni distanţă de la primul test pozitiv, Melania Trump susţine că acum rezultatul ei a fost negativ, la fel ca al soţului său, Donald Trump. Prima doamnă povesteşte că simptomele sale au fost uşoare, ”insă au apărut toate deodată”. Ea susţine că a suferit dureri în tot corpul, tuse, dureri de cap şi s-a simţit foarte obosită tot timpul. Spre deosebire de soţul ei, Melania nu a avut nevoie de spitalizare şi a optat pentru o altă variantă de tratament, care s-a bazat în principal pe vitamine şi mâncare sănătoasă, nu un cocktail de medicamente.

Barron Trump, fiul Melaniei şi al lui Donald Trump, a fost testat imediat după ce părinţii săi au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Iniţial, rezultatul său a fost negativ, însă, la câteva zile distanţă, el a repetat testul şi rezultatul său a fost pozitiv. Melania povesteşte că fiul ei nu a dezvoltat simptome severe. Inclusiv Donald Trump a povestit într-un discurs susţinut recent în Iowa că ”Barron nici nu cred că a avut COVID-19, pentru că sistemul imunitar al tinerilor e puternic şi luptă instant. Şi Barron e un băiat minunat şi liber”.

Cuplul prezidenţial Melania şi Donald Trump s-au grăbit să iasă din izolare şi au susţinut o serie de discursuri în mijlocul mulţimii, la 10 zile de la diagnostic, fără să respecte măsurile de protecţie impuse. Donald Trump susţine că este imun în faţa bolii şi continuă să facă diverse comentarii şi glume la adresa lui Joe Biden, care alege să poarte mască şi să respecte regulile de distanţare socială. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici