Melania Trump, prima dată alături de soţul ei, la un miting, anul acesta

  • Melania Trump l-a însoţit pe soţul ei la mitinguri
  • Prima Doamnă nu s-a mai alătura soţului, la un miting de campanie, din iunie 2019
  • Melania l-a criticat pe Biden şi a cerut susţinere faţă de soţul ei
601 afișări
Imaginea articolului Melania Trump, prima dată alături de soţul ei, la un miting, anul acesta

Melania Trump, prima dată alături de soţul ei, la un miting, anul acesta

Melania Trump le arată cârcotaşilor că este lângă preşedinte în momentele importante. I-a luat ceva timp, ce-i drept, dar acum, pe ultima sută de metri înainte de alegeri, Prima Doamnă l-a însoţit pe soţul ei la două mitinguri de campanie, în Florida şi Pennsylvanya.

Melania nu a fost la un miting de campanie cu preşedintele Donald Trump din iunie 2019.

Melania Trump a preluat, desigur, din discursul preşedintelui şi l-a criticat pe democratul Biden. Ea a încurajat publicul să îl susţină pe soţul ei în cursa prezideţială, pentru ca ţara să continue să prospere.

„Ei bine, americanii se pot uita la activitatea lui Joe Biden de 36 de ani în Congres şi opt ani ca vicepreşedinte şi să hotărască dacă el va fi, în sfârşit, în stare să facă ceva pentru poporul american”, a spus prima doamnă a SUA.

Melania Trump a mai spus că e prima data când un preşedinte american vorbeşte constant cu cetăţenii, prin reţelele de socializare. „Nu sunt întotdeauna de acord cu felul în care spune lucrurile”, a zis ea, „dar e important să vorbească cu cei în slujba cărora se află”.

Florida este unul dintre statele swing pe care Donald Trump trebuie să le câştige, dacă vrea să îl întreacă pe democratul Biden, care după cum arată sondajele, ar fi câştigător.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici