Mercenarii lui Wagner au publicat cele mai înfricoşătoare imagini de la începutul războiului: un presupus „trădător” al Brigăzii a fost ucis cu o bâtă în cap

Recrutările făcute de oamenii lui Prigojin din rândul celor socotiţi paria societăţii ruseşti nu ajută prea mult scopului impus de Moscova.

12507 afișări
Imaginea articolului Mercenarii lui Wagner au publicat cele mai înfricoşătoare imagini de la începutul războiului: un presupus „trădător” al Brigăzii a fost ucis cu o bâtă în cap

Prigojin, poreclit „bucătarul” lui Putin, a mers în închisorile din Rusia, de unde a recrutat persoane fioroase pe care a urmărit să le arunce în prima linie a luptei din Ucraina (mai jos, un video cu Prigojin printre puşcăriaşi).

Însă, nu toţi au acceptat să iasă din puşcărie pentru a-l apăra pe Putin, ci mai degrabă pentru a deveni din nou liberi.

Este şi cazul unui recrut care plănuise să dezerteze în Ucraina. Prins de foştii camarazi, a fost aspru pedepsit pentru nesupunere, încasând un bâtă în cap, fapt care i-a pricinuit moartea.

Gruparea Wagner a făcut public video-ul cu execuţia, pentru a le transmite un mesaj clar celor care au gânduri să se folosească de batalionul de mercenari pentru a evada.

Surse independente ucrainene susţin că victima „a fost condamnată pentru crimă în Rusia şi a văzut în recrutarea din închisorare o oportunitate de a evada în Ucraina”.

Cel ucis se numeşte Evgheni Nujin, iar Evgheni Prigojin a comentat astfel videoclipul: „Moartea unui câine”!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici