Mesaj ofensator pe un ecran-radar din Franţa, adresat şoferilor care depăşesc limita de viteză

Locuitorii unui sat din nordul Franţei au avut neplăcuta surpriză de a observa o înjurătură pe un ecran-radar amplasat în localitate, în cazul în care limita de viteză cu care rulau vehiculele era depăşită.

403 afișări
Imaginea articolului Mesaj ofensator pe un ecran-radar din Franţa, adresat şoferilor care depăşesc limita de viteză

Mesaj ofensator pe un ecran-radar din Franţa, adresat şoferilor care depăşesc limita de viteză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Timp de o săptămână, şoferii care au trecut prin localitatea Eaucourt-sur-Somme (nordul Franţei) au putut citi pe ecranul radarului expresia "Fuck you", în limba engleză, în cazul în care depăşeau limita de viteză de 50 de kilometri pe oră.

"De vină este un colaborator care se ţine de farse", se scuză Jean-Claude Bouton, directorul companiei JCB, care gestionează radarele din comună.

În mod normal, pe ecranul conectat la radar trebuie să apără viteza cu care rulează fiecare vehicul.

"Angajatul a vrut să îmi arate că pe ecran încape doar un text foarte scurt; dar a uitat în memoria radarului acea expresie, vizionată astfel de şoferii care depăşeau viteza", a explicat Bouton.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici