Mesaje IREALE ale lui Trump după protestele din faţa Casei Albe de noaptea trecută: ”Dacă intrau, se întâlneau cu cei mai feroce câini şi cele mai sinistre arme” / Sunt descrise scene de război

Protestele pornite în Minneapolis ca urmare a decesului lui George Floyd, un cetăţean de culoare care a murit la scurt timp după o intervenţie brutală a poliţiştilor, au început să se extindă pe tot cuprinsul Statelor Unite ale Americii.

2713 afișări
Imaginea articolului Mesaje IREALE ale lui Trump după protestele din faţa Casei Albe de noaptea trecută: ”Dacă intrau, se întâlneau cu cei mai feroce câini şi cele mai sinistre arme” / Sunt descrise scene de război
Potrivit CNN, noaptea trecută a fost una de foc pentru agenţii Secret Service care se ocupă de paza preşedintelui Statelor Unite ale Americii. Un grup de persoane a protestat în faţa Casei Albe şi, potrivit presei americane, ar fi încercat să pătrundă pe domeniul Casei Albe.
 
Agenţii Secret Service au ripostat cu gaze lacrimogene şi paralizante. Donald Trump, preşedintele american, a făcut un ”rezumat” al evenimentelor de noaptea trecută într-un mod halucinant care, cel mai probabil, îi va aduce noi sancţiuni din partea Twitter.
 
Donald Trump a postat pe Twitter o serie de mesaje în care explică ce ar fi păţit protestarii dacă reuşeau să pătrundă: erau devoraţi de cei mai feroce câini şi atacaţi cu cele mai sinistre arme. Trump descrie parcă o scenă de război şi a făcut public şi ceea ce pare a fi un mesaj venit din partea comandantului Secret Service: ”I-am pus pe cei tineri pe linia frontului, domnule, adoră să facă asta, e antrenament bun”.
 
„Secret Service a făcut o treabă foarte bună astă-noapte la Casa Albă. Nu doar că au fost nişte profesionişti, dar şi foarte calmi. Am stat înăuntru şi le-am privit fiecare mişcare şi m-am simţit foarte în siguranţă.
 
I-au lăsat pe «protestatari» să ţipe şi să urle cât de mult au dorit, dar atunci când cineva a devenit prea îndrăzneţ sau prea obraznic, l-au lovit tare – nici n-au ştiut ce i-a lovit. Linia frontului a fost înlocuită constant cu agenţi proaspeţi, ca prin magie. Grămadă mare, organizată profesionist, nimeni nu a fost nici măcar aproape de a rupe gardul.
 
Dacă ar fi reuşit s-ar fi întâlnit cu cei mai feroce câini şi cele mai sinistre arme pe care le-am văzut vreodată. Atunci, oamenii ar fi fost răniţi foarte rău, cel puţin. Mulţi agenţi ai Secret Service abia aşteaptă să intre în acţiune. «I-am pus pe cei tineri pe linia frontului, domnule, adoră să facă asta, e antrenament bun»”, sunt mesajele integrale postate de Donald Trump pe contul său de Twitter.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici