Mesajul care îi strică finalul de an lui Putin: Ucraina are suficiente rezerve de gaze pentru această iarnă

Ucraina are suficiente rezerve de gaze pentru această iarnă, dacă se iau în considerare importurile planificate, a declarat premierul ucrainean Denis Şmihal, în timp ce ţara se pregăteşte de noi atacuri ruseşti care vizează sistemele sale energetice.

3690 afișări
Imaginea articolului Mesajul care îi strică finalul de an lui Putin: Ucraina are suficiente rezerve de gaze pentru această iarnă

Mesajul care îi strică finalul de an lui Putin: Ucraina are suficiente rezerve de gaze pentru această iarnă

Conform Reuters, comentariile premierul ucrainean au fost făcute în cadrul unei şedinţe de cabinet.

El a spus că Ucraina are acum 14,5 miliarde de metri cubi (bcm) de gaze naturale în depozitele sale subterane.

Referindu-se la perioada octombrie-aprilie, când Ucraina porneşte încălzirea în locuinţe cu alimentare centralizată, el a spus: „Luând în considerare livrările aşteptate din străinătate, această cantitate este suficientă pentru sezonul de încălzire”.

Ucraina se află în faţa unei ierni periculoase, deoarece Rusia lansează rachete şi muniţii asupra infrastructurii sale de energie, apă şi încălzire. Iernile în Ucraina sunt de obicei foarte friguroase, temperaturile coborând adesea mult sub zero grade Celsius.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
gaze,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici