Mesajul de rămas bun al Melaniei Trump: A fost un privilegiu să servesc ca prima doamnă

  • Melania Trump a transmis un mesaj de rămas bun
  • A ţinut să le mulţumească lucrătorilor din domeniile esenţiale
  • Potrivit ei, violenţa nu este un răspuns
2814 afișări
Imaginea articolului Mesajul de rămas bun al Melaniei Trump: A fost un privilegiu să servesc ca prima doamnă

Mesajul de rămas bun al Melaniei Trump: A fost un privilegiu să servesc ca prima doamnă

Prima doamnă din Statele Unite ale Americii, Melania Trump îşi părăseşte funcţia cu un mesaj de rămas bun.

Aceasta a ţinut să le mulţumească lucrătorilor din sistemul medical, precum şi cel al transportului. În discursul ei, Melania a făcut apel la bună credinţă, curaj şi devotament faţă de ţară.

„A fost un privilegiu să servesc ca şi prima doamnă a Statelor Unite ale Americii

Am fost emoţionată de copiii pe care i-am vizitat în centrele de plasament şi în spitale. Chiar dacă se luptă cu boli incurabile sau înfruntă provocări, ei aduc o bucurie imensă celor care îi întâlnesc.

Mă bucur că am avut oportunitatea să reprezint o naţiune cu nişte oameni atât de buni şi de generoşi. Le mulţumesc tuturor medicilor şi asistenţilor, lucrătorilor din fabrici, transportatorilor şi multor altora care lucrează din greu ca să salveze vieţi”, a fost mesajul publicat de Melania Trump pe reţelele de socializare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici