Mesajul lui Joe Biden despre primul vaccin anti-covid de la Pfizer: Lupta încă nu s-a terminat

  • Joe Biden i-a felicitat pe cei care au ajutat la descoperirea vaccinului
  • Preşedintele-ales din SUA a atenţionat că lupta împotriva COVID-19 încă nu s-a terminat
  • Donald Trump a caracterizat ştirea legată de vaccinul de la Pfizer ca fiind „foarte bună”
811 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Joe Biden despre primul vaccin anti-covid de la Pfizer: Lupta încă nu s-a terminat

Mesajul lui Joe Biden despre primul vaccin anti-covid de la Pfizer: Lupta încă nu s-a terminat

Joe Biden, preşedintele-ales din Statele Unite ale Americii, a oferit prima reacţie despre vaccinul anti-covid de la Pfizer, relatează BBC.

Biden i-a felicitat pe cei care au lucrat la acest vaccin, însă a ţinut să avertizeze că lupta împotriva noului coronavirus încă nu s-a terminat şi a îndemnat lumea să se protejeze în continuare.

„Felicit femeile şi bărbaţii care au contribuit la realizarea acestei descoperiri şi pentru că ne oferă un motiv de speranţă. În acelaşi timp, este important de înţeles că sfârşitul luptei împotriva COVID-19 este încă la câteva luni distanţă”, a spus Joe Biden.

 

 

 

Autor ştire: Dan Duca

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici