Mesajul preşedintelui Xi Jinping: Eforturile Chinei de menţinere a epidemiei sub control sunt într-o etapă crucială

Eforturile Chinei de menţinere sub control a epidemiei gripale sunt într-o etapă crucială, iar autorităţile trebuie să oprească răspândirea bolii, afirmă preşedintele Xi Jinping, conform agenţiei China Nouă.

2184 afișări
Imaginea articolului Mesajul preşedintelui Xi Jinping: Eforturile Chinei de menţinere a epidemiei sub control sunt într-o etapă crucială

Mesajul preşedintelui Xi Jinping: Eforturile Chinei de menţinere a epidemiei sub control sunt într-o etapă crucială

Xi Jinping a propus o serie de măsuri legislative şi eforturi de aplicare a legii, pentru implementarea strictă a măsurilor de prevenţie epidemică.

Liderul de la Beijing a subliniat că instituţiile guvernamentale se vor asigura că toate bunurile primite ca doinaţii din străinătate vor fi utilizate pentru combaterea epidemiei.

Conform celui mai recent bilanţ anunţat de autorităţile chineze, cel puţin 490 de persoane au murit din cauza noului virus gripal, iar numărul persoanelor infectate a ajuns la 24.324.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici