„Mi-am părăsit părinţii”. Un băiat trăieşte prin trenuri şi cheltuie 9.000 de euro pe an

Un băiat trăieşte prin trenuri şi cheltuieşte 9.000 de euro pe an: "Mi-am părăsit părinţii şi acum asta e casa mea”. Lasse se autointitulează un nomad digital, iar povestea sa face furori pe reţelele de socializare.

26506 afișări
Imaginea articolului „Mi-am părăsit părinţii”. Un băiat trăieşte prin trenuri şi cheltuie 9.000 de euro pe an

„Mi-am părăsit părinţii”. Un băiat trăieşte prin trenuri şi cheltuie 9.000 de euro pe an

La vârsta de 16 ani, a decis să plece de acasă şi să trăiască în trenuri şi, deocamdată, nu are de gând să se oprească. Este povestea lui Lasse Stolley, un adolescent german, acum în vârstă de 17 ani, care, de ceva vreme, îşi petrece zilele la clasa întâi datorită unui abonament feroviar anual nelimitat. Trece prin Europa admirând privelişti magnifice de la fereastra unui compartiment.

De când a început lunga sa călătorie, îşi împărtăşeşte gândurile şi imaginile pe blogul său "Life on the train".

Tânărul cheltuieşte peste 9.000 de euro pe an pentru a putea avea acest stil de viaţă.

"Trăiesc în tren şi mă autointitulez <nomad digital> de un an şi jumătate", a explicat el pentru The Mirror: "Noaptea dorm în trenul Intercity Express, iar în timpul zilei lucrez ca programator. Călătoresc şi vizitez o mulţime de ţări”.

„Mi-am părăsit părinţii şi casa din Schleswig-Holstein şi am pornit în această mare aventură. Pot să fac tot ce am chef: dacă am chef să merg la mare, iau trenul spre nord dimineaţa sau iau trenul spre Alpi pentru o excursie. Nu am niciun loc în care să mă retrag. Casa mea este trenul".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici