Michelle Obama a demisionat din funcţia pe care o avea

Michelle Obama a demisionat din funcţia pe care o ocupa de şase ani la spitalul din Chicago, Illinois, pentru a se consacra pe deplin viitorului său rol de Primă Doamnă a Statelor Unite, a anunţat luni fostul său angajator.

20 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama a demisionat din funcţia pe care o avea

Michelle Obama a demisionat din funcţia pe care o avea

"Michelle Obama a demisionat din postul său de conducere la Centrul medical al universităţii Chicago", a anunţat spitalul într-un comunicat. "Suntem foarte mândri de Michelle şi îi suntem foarte recunoscători pentru reuşitele sale profesionale" în serviciul spitalului, a adăugat directorul instituţiei, James Madara.

Obama, care va ajunge la Casa Albă la 20 ianuarie, ocupa din 2005 funcţia de vicepreşedinte pentru afaceri externe şi comunitare în cadrul spitalului, la care lucra din 2002. Din 2007, ea a lucrat cu jumătate de normă pentru a-l putea însoţi pe soţul său, Barack Obama, în campania prezidenţială.

Cuplul Obama a sosit la Washington la începutul lunii, pentru a le permite celor două fiice să înceapă semestrul în noua lor şcoală.

Jurist de profesie, Michelle Obama va împlini 45 de ani la 17 ianuarie, cu trei zile înainte de învestirea în funcţie a soţului său.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici