Michelle Obama a vizitat Kremlinul împreună cu Svetlana Medvedeva - GALERIE FOTO

Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, şi cele două fiice ale sale, Malia şi Sasha, au vizitat luni Kremlinul împreună cu soţia preşedintelui rus, Svetlana Medvedeva, la doar câteva ore după sosirea lor în Moscova, relatează cotidianul The Scotsman.

57 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama a vizitat Kremlinul împreună cu Svetlana Medvedeva - GALERIE FOTO

Michelle Obama şi fiicele sale au vizitat Kremlinul, împreună cu Svetlana Medvedeva (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

În timp ce soţii lor, preşedinţii american, Barack Obama, şi rus, Dmitri Medvedev, erau ocupaţi cu discutarea problemei privind controlul armelor, cele două soţii ale şefilor de stat, împreună cu Malia şi Sasha Obama au făcut un tur al palatului fortificat.

Kremlinul este principala atracţie turistică inclusiv în partea în care se află birourile prezidenţiale. Grupul a vizitat, de asemenea, celebra Grădină de Iarnă şi Catedrala Adormirii.

Acestea au vizitat, totodată, Sala Armelor, care găzduieşte o colecţie largă de accesorii imperiale şi Fondul de Stat al Diamantelor, din care face parte diamantul Orlov, de 190 de carate, dar şi cel mai mare safir din lume.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici