Mii de civili ucraineni au fost evacuaţi din regiunile separatiste Doneţk şi Lugansk

Compania feroviară de stat din Ucraina a reuşit să evacueze aproximativ 3.100 de civili din regiunile separatiste Lugansk şi Doneţk înainte de intensificarea confruntărilor militare ruso-ucrainene, informează agenţia Ukrinform.

1113 afișări
Imaginea articolului Mii de civili ucraineni au fost evacuaţi din regiunile separatiste Doneţk şi Lugansk

Mii de civili ucraineni au fost evacuaţi din regiunile separatiste Doneţk şi Lugansk

"Aproximativ 3.100 de ucraineni au fost evacuaţi din regiunile Lugansk şi Doneţk şi sunt pregătite noi transporturi. Din raţiuni de securitate, traficul feroviar a fost întrerupt pe segmentul Volnovaha-Pivdennodonbaska", a comunicat compania feroviară JSC Ukrzaliznytsia.

Compania intenţionează să efectueze noi evacuări, în următoarele ore, din localităţile Svatovo, Rubijne şi Lysyceansk, precum şi din oraşele Kramatorsk, Mariupol şi Kostiantinivka.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici