Mii de „fulare roşii” demonstrează la Paris, pentru „apărarea democraţiei şi a instituţiilor”/ „Vestele galbene” se alătură manifestaţiilor

Un marş pentru „apărarea democraţiei şi a instituţiilor" este organizat în această duminică la Paris de câteva mii de "fulare roşii", curentul dorind, de asemenea, să se opună violenţei şi abuzurilor comise în timpul demonstraţiilor "vestelor galbene", relatează cotidianul Le Figaro.

3516 afișări
Imaginea articolului Mii de „fulare roşii” demonstrează la Paris, pentru „apărarea democraţiei şi a instituţiilor”/ „Vestele galbene” se alătură manifestaţiilor

Mii de „fulare roşii" demonstrează la Paris pentru „apărarea democraţiei şi a instituţiilor"

O procesiune de sute de „eşarfe roşii“ a plecat de la Place de la Nation în direcţia pieţei Bastilia din Paris, duminică după-amiază, informează postul RFI.

Unii au venit cu familia. Daniel, pensionar, a venit de la Nîmes pentru a spune „opriţi!” violenţa. Şi chiar dacă la începutul marşului, protestatarii erau numeroşi, în ochii lui, este un „marş încă modest, dar care se extinde ".

Procesiunea s-a extins în mare măsură în această după-amiază, peste 2.000 de persoane adunându-se pe străzile din Paris.

Mai mult de 10.000 de persoane şi-au manifestat pe reţelele de socializare online intenţia de a participa la acest marş.

Aproximativ douăzeci de „veste galbene" au venit în întâmpinarea „fularelor roşii" în piaţa Bastilia din Paris.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici