Mii de oameni protestează în Berlin faţă de restricţiile antiepidemice sub sloganul "Sfârşitul pandemiei - Ziua libertăţii"

  • Protest în centrul Berlinului faţă de restricţiile antiepidemice
  • Mii de oameni s-au adunat un un miting organizat sub sloganul "Sfârşitul pandemiei - Ziua libertăţii"
  • Autorităţile cred că la protest vor participa şi militanţi ai grupurilor de extremă-dreapta
20601 afișări
Imaginea articolului Mii de oameni protestează în Berlin faţă de restricţiile antiepidemice sub sloganul "Sfârşitul pandemiei - Ziua libertăţii"

Mii de oameni protestează în Berlin faţă de restricţiile antiepidemice sub sloganul "Sfârşitul pandemiei - Ziua libertăţii"

Mii de persoane s-au adunat, sâmbătă, în centrul oraşului german Berlin pentru a protesta faţă de măsurile restrictive adoptate din cauza pandemiei, potrivit site-ului T-Online.de.

Protestul are loc în zona Brandenburg, în centrul capitalei Germaniei. Manifestanţia a fost organizată sub sloganul "Sfârşitul pandemiei - Ziua libertăţii".

Potrivit Poliţiei, la protest participă în prezent aproximativ 10.000 de persoane.

Primarul oraşului Berlin, Michael Müller, le-a cerut demonstranţilor să respecte regulile de distanţare şi să poarte măşti de protecţie.

Autorităţile cred că la protest vor participa şi militanţi ai grupurilor de extremă-dreapta.

Până în prezent, în Germania au fost raportate 209.653 de coronavirus şi 9.148 de decese. În ultimele 24 de ore, Institutul Robert Koch a raportat 955 de cazuri noi de Covid-19, potrivit publicaţiei Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici