Mii de recruţi ucraineni sunt antrenaţi în Marea Britanie

Marea Britanie a început să instruiască primii dintre cei până la 10.000 de recruţi ucraineni în patru baze din Anglia, a anunţat Sky News.

1749 afișări
Imaginea articolului Mii de recruţi ucraineni sunt antrenaţi în Marea Britanie

Noii soldaţi, care operează în grupuri de aproximativ 200 de persoane, au sosit din Ucraina pentru a participa la un program de pregătire oferit de soldaţii britanici.

Având în vedere că timpul este o prioritate, recruţii ucraineni sunt transformaţi în infanterişti într-un ritm mult mai rapid decât orice recrut britanic pe timp de pace.

În mod normal, soldaţilor din Marea Britanie le ia şase luni pentru a trece de antrenamentul de bază al infanteriei, dar ucrainenii sunt pregătiţi să parcurgă cursul în câteva săptămâni.

Ei se vor întoarce apoi acasă pentru a lupta împotriva forţelor invadatoare ale Rusiei.

Ministrul Apărării Ben Wallace s-a întâlnit joi cu recruţii şi a vorbit cu comandanţii.

El a spus că Marea Britanie s-ar putea oferi să antreneze chiar mai mulţi recruţi decât obiectivul de 10.000.

„Dacă ucrainenii cer mai mult, vom fi deschişi la mai mult”, a spus Wallace.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici