Mii de sticle de tequila care conţineau metamfetamină lichidă au fost confiscate în Mexic

Marina militară mexicană a confiscat aproape 10 tone de metamfetamină lichidă ascunsă în 11.520 de sticle de tequila destinate exportului, potrivit CNN.

191 afișări
Imaginea articolului Mii de sticle de tequila care conţineau metamfetamină lichidă au fost confiscate în Mexic

Mii de sticle de tequila care conţineau metamfetamină lichidă au fost confiscate în Mexic

Autorităţile au descoperit drogurile cu ajutorul câinilor specializaţi şi a unui sistem de identificare chimică. Poliţiştii au inspectat un container în care se aflau 960 de cutii şi sticlele de tequila. Descoperirea a fost făcută în portul Manzanillo, un oraş de pe coasta de vest a Mexicului.

Ulterior, probele au fost duse la un laborator al marinei, unde s-a confirmat că este vorba de metamfetamină. Drogurile au fost confiscate şi vor fi distruse.

În acest an, marina mexicană a confiscat şi distrus aproximativ 114 tone de metamfetamină, precizează comunicatul instituţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici