Mike Pence se declară încântat că Polonia se apropie de eligibilitate pentru programul Visa Waiver

Vicepreşedintele american Mike Pence a declarat luni că este încântat de faptul că Polonia este aproape de a fi eligibilă pentru programul Visa Waiver, care permite cetăţenilor din majoritatea statelor UE să călătorească în SUA fără vize, relatează Reuters.

235 afișări
Imaginea articolului Mike Pence se declară încântat că Polonia se apropie de eligibilitate pentru programul Visa Waiver

Mike Pence se declară încântat că Polonia se apropie de eligibilitate pentru programul Visa Waiver

"Sunt încântat să văd că Polonia este aproape de a fi eligibilă pentru programul Visa Waiver", a declarat Pence în cadrul unei întrevederi cu preşedintele Andrzej Duda, care a avut loc la Varşovia.

Aproximativ 10 milioane de polonezi locuiesc în Statele Unite, fiind astfel una dintre cele mai mari minorităţi etnice din ţară.

În decembrie 2018, Comisia Europeană a făcut din nou apel la Statele Unite să elimine vizele de călătorie pentru toate ţările membre ale Uniunii Europene.

Cetăţenii din cinci state membre UE - România, Bulgaria, Cipru, Croaţia şi Polonia - au nevoie de vize pentru a călători în Statele Unite.

Taguri:
polonia,
sua,
visa waiver

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici