Mike Pompeo îşi începe luni vizita oficială în Rusia

Secretarul american de Stat Mike Pompeo va ajunge în cursul zilei de luni în Rusia, unde va avea o serie de întâlniri oficiale cu mai mulţi oficiali ruşi, printre care şi ministrul de Externe Serghei Lavrov, relatează agenţia de presă Tass.

152 afișări
Imaginea articolului Mike Pompeo îşi începe luni vizita oficială în Rusia

Mike Pompeo îşi începe luni vizita oficială în Rusia

Este prima vizită oficială efectuată de Mike Pompeo în Rusia, de la preluarea funcţiei de secretar de Stat.

Mike Pompeo şi Serghei Lavrov vor avea o întâlnire oficială luni. Marţi, secretarul american de Stat va continua întâlnirile oficiale în oraşul Soci.

Administraţia de la Kremlin nu a confirmat dacă Pompeo se va întâlni în cursul vizitei şi cu preşedintele Vladimir Putin, dar a transmis că liderul rus nu exclude această posibilitate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici